Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal vragen die regelmatig aan mij worden gesteld en mijn antwoorden op die vragen.
Staat jouw vraag er niet tussen of wil je persoonlijk contact, bel of mail me. Je kunt ook het formuliertje invullen onderaan de pagina, dan neem ik contact met jou op.

Wat is het verschil tussen bedrijfsfotografie en brandingfotografie?

Als ik het heb over bedrijfsfotografie heb ik het meestal over een breed scala van onderwerpen. Fotografie van het bedrijf, de mensen aan het werk, zakelijke portretten, klanten, processen. Kortom het verhaal van het bedrijf en haar mensen.
Bij branding fotografie denk ik aan de ondernemer, vaak de solopreneur.  Zij of hij is het gezicht van het bedrijf. Zij of hij is het bedrijf. Met een branding shoot laten we zien wie de ondernemer is en waar zij/hij voor staat.

Waar vindt de portretshoot plaats?

De shoot vindt plaats in mijn studio in Pijnacker. Heb jij speciale wensen en wil je op een andere locatie gefotografeerd worden? Laat het me weten. Ik denk graag mee.

Zijn de vrouwen op jouw website modellen?

Die vraag krijg ik nog wel eens. Nee, het zijn geen modellen. Gewoon, mooie, leuke vrouwen zoals jij die de mooiste versie van zichzelf laten zien onder begeleiding van de visagiste en van mij. Wij helpen jou om jouw ware schoonheid te laten zien. Daar heb jij geen enkele poseer ervaring voor nodig.

Hoe kan fotografie mijn merk versterken?

Foto's kunnen de kernwaarden, emoties en de unieke kanten van een merk overbrengen. Goede brandingfoto's zorgen voor herkenbaarheid en een emotionele connectie met het publiek.

Kan ik een Beauty Shoot met iemand samen doen?

Ja hoor! Wil jij de beleving delen met je vriendin of je dochter of moeder of met je zus? Dat kan. Je betaalt per shoot en voor de foto’s die je koopt. Niet per persoon.

Wat zijn je tarieven?

Dat bespreek ik graag met je over de telefoon. Of je vraagt een offerte aan als je precies weet wat je wilt en een specifieke opdracht hebt. Het is over het algemeen maatwerk en de prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen en eisen en de producten waar jij voor kiest.

Kan ik alleen digitale bestanden kopen?

Bij bedrijfsfotografie is dat natuurlijk geen probleem. Die foto's worden gepubliceerd op websites, sociale media en in allerhande drukwerk.

Bij niet zakelijke portretfotografie kan dat niet.  Een mooie foto verdient een (fine art) print. Iedere foto is een kunstwerk op zich, is optimaal bewerkt, op het mooiste papier afgedrukt en gepresenteerd in een passepartout. Zo’n kunstwerk moet je voelen, zien en kunnen neerzetten of ophangen. Niet verdwijnen tussen alle kiekjes op jouw telefoon. Van alle foto’s die je koopt krijg je overigens wel het digitale bestand op het zelfde formaat geleverd.

Meer weten?

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formuliertje in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formuliertje in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.

Ik wil gebeld worden:

Naam
Telefoon
Email