Omarm jezelf en straal voor mijn camera

We hebben het allemaal weleens. Die momenten waarop we aan onszelf twijfelen, onze tekortkomingen benadrukken en onszelf niet waarderen zoals we zouden moeten. Het is tijd om die negatieve zelfpraat om te draaien en ons ware zelf te omarmen. En daarin kan een fotoshoot een rol spelen.

Ik wil een verhaal met je delen. Het gaat over Merel. Om privacy redenen heb ik deze naam bedacht. 

Merel is een absolute  kanjer die veel te lang heeft gestreden met een negatief zelfbeeld. Ze zag alleen maar haar vermeende imperfecties, focuste op wat ze dacht dat haar tekortkomingen waren. Het hield haar tegen om het leven ten volle te leven en haar dromen na te jagen. Maar op een dag zei ze genoeg is genoeg. Ze snakte naar verandering. Ze wilde zichzelf zien zoals anderen haar zagen: een prachtige, krachtige vrouw.

Merel boekte een fotoshoot bij mij.
Tijdens de shoot werd ze aangemoedigd om haar ware zelf te laten zien, haar eigenwaarde te omarmen en haar unieke kwaliteiten te vieren. Het enige wat ik hoefde te doen is het creĆ«ren van een veilige ruimte waarin zij  zich kon openstellen en echt kon zien hoe mooi ze was, zonder enig oordeel.

Het resultaat? Verbluffend! De foto's van Merel waren een perfecte weerspiegeling van haar ware potentieel, van wie ze echt is. Die prachtige en krachtige vrouw.  Ze straalde als nooit tevoren en dat positieve zelfbeeld begon diep van binnen te groeien. Ze besefte dat ze zoveel meer was dan haar onzekerheden en twijfels. 

Portretfotografie heeft de kracht om je te laten zien hoe mooi en waardevol je werkelijk bent. Het legt niet alleen je uiterlijke verschijning vast, maar ook je innerlijke kracht en authenticiteit. Het is een ervaring die je helpt om jezelf door andere ogen te zien, je uniekheid te omarmen en je zelfwaardering te vergroten.

Worstel jij met een negatief zelfbeeld?
Ik daag je uit om dieper te graven. Boek die waanzinnige portret fotosessie en stap uit je comfortzone. Geef jezelf de kans om te stralen en je volledige jij te omarmen. 

De foto's zullen een tastbare herinnering zijn aan je groei en ze zullen je steeds weer eraan herinneren dat je een geweldig, mooi mens bent, van binnen en van buiten.

Blijf groeien, blijf jezelf waarderen en laat een fotografische beleving in mijn studio jouw zelfbeeld transformeren!

Heb jij interesse? Wil je hier eens vrijblijvend over praten of vragen stellen? 
Laat mij je dan bellen. Gebruik het formulier onderaan deze pagina om je gegevens achter te laten. Ik kijk ernaar uit om jou te spreken.

Deel deze blog op:

ANDERE BLOGS

Meer weten?

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formuliertje in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formuliertje in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.

Ik wil gebeld worden:

Naam
Telefoon
Email