Een unieke fotobeleving of een snelle portretsessie – wat past bij jou?

Fotografie kan meer zijn dan alleen het vastleggen van een moment; het kan een ervaring zijn die je zelfvertrouwen versterkt en je mooiste kanten naar voren brengt. Als fotograaf bied ik twee unieke soorten fotoshoots aan voor mijn particuliere klanten: een beauty of boudoir beleving en een portretfotografie sessie. Beide shoots hebben hun eigen charme, maar zijn geschikt voor verschillende wensen en behoeften. Welke past het beste bij jou?

Tjapko in de fotostudio in Pijnacker

De ultieme beleving: Beauty of Boudoir

De beauty of boudoir beleving is meer dan alleen een fotoshoot; het is een reis naar empowerment en zelfliefde, gericht op vrouwen. De reis begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin ik je leer kennen. Wat zijn je wensen? Zijn er onzekerheden waar we rekening mee moeten houden? Door dit gesprek kan ik ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt en dat de shoot perfect aansluit op jouw persoonlijkheid en uitstraling.

De shoot zelf begint rond 09.30 uur en duurt meestal tot 15.00 uur. Het is een luxe ervaring, compleet met professionele visagie, hapjes, drankjes en feestelijke bubbels. Je kunt je 3 tot 4 keer omkleden en in verschillende settings gefotografeerd worden, wat zorgt voor een gevarieerd en persoonlijk eindresultaat. Tijdens de shoot werk ik samen met je om je mooiste kanten vast te leggen, en de ervaring leert dat deze beleving een enorme boost geeft aan het zelfvertrouwen. De visagiste is de complete shoot aanwezig om te assisteren en om jouw make-up, waar nodig, bij te werken.

Na de shoot ga ik aan de slag met het zorgvuldig bewerken van de foto's. Twee weken later plannen we een persoonlijke reveal in de studio, waar je de kans krijgt om jouw favoriete foto's te kiezen. Samen stellen we jouw kunstwerken samen – de perfecte manier om je prachtige beelden te vereeuwigen.

Tjapko in de fotostudio in Pijnacker

Snel en krachtig: Portretfotografie

Heb je minder tijd, maar wil je toch prachtige foto’s van jezelf? Dan is de portretfotografie sessie de perfecte keuze voor jou. Deze shoot is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en duurt ongeveer een uur. Vooraf bespreken we tijdens een telefonisch intakegesprek hoe jij gefotografeerd wilt worden en welke uitstraling je wilt vastleggen. Je kunt je tijdens de shoot één keer omkleden voor een variatie in je look.

Na de shoot bewerk ik de foto's en ontvang je een slideshow met jouw beelden. Vervolgens krijg je toegang tot een online gallery waarin je 24 uur de tijd hebt om jouw favorieten te kiezen. Het gemak van de online gallery maakt het ook mogelijk om extra producten te bestellen, mocht je dat willen.

Wat is het verschil?

Het grootste verschil tussen de beauty of boudoir beleving en de portretfotografie sessie is de tijd en intensiteit van de ervaring. De beleving is een complete dag vol luxe en persoonlijke aandacht. Het is een reis waarin je jezelf ontdekt, je mooiste kanten laat zien en dat alles in een ontspannen en veilige omgeving. Deze beleving is bedoeld om je zelfvertrouwen te laten stralen, en de persoonlijke reveal maakt het proces helemaal af.

De portretsessie is daarentegen een snelle en efficiënte manier om professionele foto's van jezelf te laten maken. Het is minder intens, maar nog steeds gericht op het vastleggen van je beste zelf. De focus ligt meer op eenvoud en snelheid, maar zonder in te boeten op kwaliteit.

Welke past bij jou?

Of je nu kiest voor een uitgebreide boudoir beleving of een snelle portretsessie, ik sta klaar om je te helpen het beste in jezelf naar boven te halen. Beide shoots bieden de mogelijkheid om herinneringen vast te leggen die een leven lang meegaan. De vraag is: zoek je een luxe, persoonlijke ervaring, of ben je op zoek naar iets dat snel en effectief is? Wat je ook kiest, ik zorg ervoor dat jij straalt op de foto!

Deel deze blog op:

ANDERE BLOGS

Meer weten?

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.