Hoe heurt het eigenlijk

Ken je dat? Dat je vasthoudt aan allerlei regeltjes en richtlijnen bij het communiceren met jouw doelgroep. Ik wel. Mijn interesse voor marketing en communicatie is meer dan gemiddeld denk ik. Daarom heb ik altijd veel gelezen over marketing en veel vakbladen op dat gebied verslonden. En dat was best leuk en nuttig en zelfs leerzaam.

Waar ik alleen later achter kwam is dat ik bij het communiceren met mijn klanten of toekomstige klanten..:), sprak op een manier die niet echt bij mij past. Te veel marketingtaal. Te veel vakjargon. Te veel wollige teksten met achterliggende, moeilijke en wazige marketinggedachten. Zakelijk en cool. Want zo ‘heurde’ het dacht ik.
Nou…niets is minder waar wat mij betreft.

Gewoon mezelf zijn. Eerlijk, authentiek en open. Persoonlijk, met oprechte interesse in mijn klanten. Zo wil ik communiceren. In mijn eigen taal en vanuit mijn gevoel. De emotie wint het bijna altijd van de ratio. Tenminste, bij mij wel.

Bij communiceren met beeld geldt natuurlijk hetzelfde. Laat jezelf zien zoals je jezelf wilt laten zien. Je bent meer dan iemand die werkt en een carriere heeft. Je bent ook wel eens minder formeel. Laat dat ook zien. Zo leert jouw doelgroep je echt kennen.

….Hoe heurt het eigenlijk….Who cares!

Deel deze blog op:

ANDERE BLOGS

Meer weten?

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formuliertje in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formuliertje in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.

Ik wil gebeld worden:

Naam
Telefoon
Email